Concept
grafic Tehnoredactare

Graficienii nostri va propun modalitati originale si creative de realizare si organizare a textelor si a imaginilor in functie de dorintele dumneavoastra. Echipa de creatie grafica DekaPrint realizeaza machete, vectoriale, simulari si fisiere pentru productie asociate fiecarui produs din catalogul nostru sau pentru produsele personalizate in functie de dorintele fiecarui client in parte. In plus, graficienii nostri creaza machete pentru tipar offset sau digital (carti de vizita, flyere, pliante, afise sau foi cu antet), pentru sisteme rollup banner sau standuri popup, deskuri expozitionale sau casete luminoase.

Tipar Offset &
Digital Tiraje medii sau mari

Metoda Offset este folosita pentru proiecte de tipar de volum mare. Prin utilizarea acestei metode, imaginea dorita este imprimata pe o placa tipografica, dupa care este transferata catre o suprafata din cauciuc, pentru ca, in final sa ajunga la suportul final pe care este imprimata. Imaginea finala, destinata tiparului, este creata utilizand cerneala de pe niste role speciale, iar partile care nu fac parte din imagine sunt acoperite cu o pelicula de apa pentru a nu fi acoperite cu cerneala. Tiparul digital este diferit, in sensul in care, sunt eliminate cateva dintre etapele mecanice specifice metodelor conventionale. Acesta reprezinta o metoda mai rapida si mai flexibila, permitand modificarea facila a sursei inainte de tiparirea fiecarui exemplar inclus in proiect.

Serigrafie &
Sublimare Pe metal si plastic

Imprimarea prin serigrafie si sublimare se poate realiza pe diferite tipuri de articole / obiecte confectionate din material textil, PVC, bond, lemn etc. Folosirea procedeelor de serigrafie si sublimare ofera ca avantaj o personalizare eleganta, atractiva si rezistenta. Sublimarea este un proces de transfer, in care imaginea dorita devine o parte a elementului real. Serigrafia este mai avansata decat tehnicile traditionale de imprimare. In cazul serigrafiei suprafata nu trebuie sa fie imprimata sub presiune, dar trebuie sa fie plana, pot fi folosite diferite cerneluri si se poate lucra cu o varietate de materiale, cum ar fi textile, ceramica, lemn, hartie, sticla, metal, plastic etc.

Debitare &
Gravare laser,
cnc

Laser-ul CNC poate fi utilizat cu multiple avantaje: precizie si posibilitatea realizarii de detalii fine, posibilitatea redarii formelor dorite chiar si la scara mica; timp redus de prelucrare si pregatire a materialelor si prelucrarea unor materiale foarte fine, subtiri sau chiar flexibile (funir, hartie, textile, piele, PVC etc). Acest lucru se reflecta in mod direct asupra costului de productie care este mai redus. Frezarea/ routarea CNC ofera si aceasta multiple avantaje, intre care: diversitatea materialelor care se pot prelucra - placi acrilice, PVC, forex, lemn masiv sau placaj, MDF, folii si placi HPL, placi tip bond, corian, spuma poliuretanica, polistiren; mentinerea culorii initiale a materialelor in cant si posibilitatea debitarii unor grosimi mai mari de material.

Clientii nostri